Ton Heerts in gesprek met burgers op social media en internet

Zaterdag 8 maart aanstaande hebben we een primeur: FNV-voorzitter Ton Heerts gaat dan voor het eerst via een LIVE uitzending op social media in gesprek met burgers.
Hiermee wil hij in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen kiezers bewustmaken, zodat zij sociaal kunnen stemmen op 19 maart.

Stel je vraag!
Jij kunt ook meedoen aan de uitzending. Heb je een vraag die je Ton Heerts graag wilt stellen over de gemeenteraadsverkiezingen? Stuur dan vóór 1 maart 2014 een mailtje met je vraag naar gesprektonheerts@fnvlokaal.nl. Als jouw vraag uit alle inzendingen wordt geselecteerd, mag jij tijdens de live internetuitzending je vraag aan Ton Heerts stellen.

De uitzending vindt plaats op zaterdag 8 maart van 15:30 uur tot 16:00 uur en is live te volgen via www.fnv.nl/hangout.

Heb je de uitzending gemist? Dan kun je de volledige en kortere versies van de uitzending vanaf de volgende dag alsnog bekijken en delen vanaf www.fnv.nl/hangout.

Help jij mee?
De kracht van social media zit in de getallen; hoe meer mensen meedoen met het verspreiden van berichten, des te meer mensen we uiteindelijk bereiken om op 8 maart live mee te kijken naar de internetuitzending met Ton Heerts. Het zou toch leuk zijn als heel Nederland meekijkt? We zouden het dan ook erg waarderen als jullie kunnen helpen bij het uitzetten van deze oproep.

Zit je op Facebook, Twitter of andere social media en wil je graag meehelpen met het bereiken van meer mensen?

Ga dan naar: www.fnv.nl/hangout en deel het bericht via de knoppen onderaan de pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten